Näin saat meidät kiinni!

MYYNTI- JA KOULUTUSKOORDINAATTORI
Marjo Lamminaho

Luento- ja koulutuskyselyt
LTTO-koulutuksen käytännön asiat, hakemukset ja tiedustelut sekä laskutusasiat

050 336 8802
koulutus (a) tunnejataida.fi

 

KOULUTUSJOHTAJA
Anne-Mari Jääskinen

Asiakkuudet ja yhteistyöt
Tilauskoulutukset ja luova kehitystyö

041 435 0000
anne-mari (a) tunnejataida.fi

 

KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ
Inkeri Meriluoto

Strateginen suunnittelu, viestintä
Koulutussuunnittelu, koulutukset

050 542 0364
inkeri (a) tunnejataida.fi

Laskutustiedot

VERKKOLASKUTUSOSOITE

Osoite: 003728362871
OVT-Tunnus: 0003728362871
Operaattori: Apix messaging Oy

Mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen:
Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenanne seuraavaa osoitetta:
Verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Tunne ja Taida Oy
Y-tunnus FI2836287-1

PDF-LASKUT

Sähköpostiskannauksen osoitteeseen:
003728362871@procountor.apix.fi

Laskun tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona ja yhdessä sähköpostissa saa olla liitteenä vain yksi lasku.

PAPERILASKUT

Tunne ja Taida Oy (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Anne-Mari Jääskinen

Perustaja, koulutusjohtaja

Anne-Mari on Tunne & Taidan perustaja, koulutusjohtaja ja Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM® -koulutuksen kehittäjä. Anne-Mari on kirjoittanut suositut Mitä sä rageet? -kirjat nuorille ja kasvattajille sekä kehittänyt samannimisen valmennuksen ammattilaisille.

Anne-Marin tapaatkin esimerkiksi Mitä sä rageet? -valmennuksessa sekä erilaisissa tilauskoulutuksissamme!

Lue lisää

Inkeri Meriluoto

LTTO-koulutukset, työhyvinvointikoulutukset

Inkeri toimii kouluttajana Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksissa (LTTO) sekä erityisesti työhyvinvointia koskevissa koulutuksissa.

Inkeri on koulutuspäällikkönä mukana myös monissa Tunne & Taidan kehitystöissä - tilauskoulutusten suunnittelua unohtamatta!

Lue lisää

Marjo Lamminaho

Myynti- ja koulutuskoordinaattori

Koko yrityksemme selkäranka Marjo on yhteyskumppanisi kun pohdit koulutuksen tilaamista! Marjo huolehtii koulutustemme myynnistä ja käytännön järjestelyistä ja on yhteyskumppanisi aina koulutuksen päättymiseen asti. Marjoon voit olla yhteydessä kaikissa koulutuksiamme koskevissa kysymyksissä!

Lue lisää

Titta Karanta

LTTO-koulutukset, ala- ja yläkoulujen koulutukset

Titta toimii kouluttajana Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksissa sekä erityisesti ala- ja yläkoulujen tilauskoulutuksissa Keski- ja Pohjois-Suomen koulutustilaisuuksissamme.

Titta on kokenut kouluttaja ja luennoitsija ja saa kiitosta rauhallisuudestaan ja selkeydestään sekä helposta lähestyttävyydestään. Titan koulutuksista välittyy lämpö, inhimillisyys ja arjen esimerkit.

Lue lisää

Jonna Ropponen

LTTO-koulutukset, varhaiskasvatuksen ja työhyvinvoinnin koulutukset

Jonna toimii kouluttajana Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksissa sekä erityisesti varhaiskasvatuksen ja työhyvinvoinnin tilauskoulutuksissamme.

Lämmin ja kokenut varhaiskasvatuksen konkari Jonna on kysytty kouluttaja myös etenkin osaamisestaan erityislasten kanssa.

Lue lisää

Mari Holmberg

LTTO-kouluttaja, terveydenhuollon ja hoitotyön koulutukset

Mari toimii kouluttajana Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajajkoulutuksissa sekä erityisesti terveydenhuollon sekä hoitotyön tilauskoulutuksissamme.

Psykososiaalisen tuen vastuuhoitaja Mari on kysytty kouluttaja etenkin osaamisestaan lasten ja perheiden tunnetuesta erityissairaanhoidon maailmassa.

Lue lisää

Aino Viitanen

Varhaiskasvatuksen ja alakoulujen koulutukset

Aino kouluttaa erityisesti kollegoitaan eli varhaiskasvatuksen ja opetustyön ammattilaisia. Aino toimii myös ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina.

Aino tuo koulutuksiin konkreettisia ja koulumaailmaan sopivia keinoja tunnetaitojen vahvistamiseen sekä samalla terapeuttista ymmärrystä tunnetilanteisiin.

Lue lisää

Anniina Alakärppä

Toimintaterapian ja lastensuojelun koulutukset

Anniina kouluttaa tunnetaidoista toimintaterapian ja lastensuojelun ammattilaisia sekä muita sosiaali- ja terveystyön ammattilaisia. Hän toimii myös toimintaterapeuttina ja seksuaalikasvattajana.

Kouluttajana Anniina on inspiroiva ja kannustava. Käytännön esimerkit ammattilaisen arjesta antavat helppoja tarttumakohtia kuulijalle, hersyvää huumoria unohtamatta.

Lue lisää

Erja Pironetti

Alakoulujen koulutukset

Erja kouluttaa tunnetaidoista opetustyön ammattilaisia ja vanhempia. Hän toimii myös luokanopettajana ja yhteisopettajana.

Kouluttajana Erja on positiivinen ja pohjaa ajatuksiaan tutkittuun tietoon. Erjan kiinnostus ja vuosien kokemukset myös ryhmädynamiikasta ja siihen vaikuttamisesta antavat kuulijalle konkreettisia vinkkejä hyödynnettäväksi omassa työssään.

Lue lisää

Hanna-Kaisa Järvinen

Toimintaterapian, varhaiskasvatuksen ja alakoulujen koulutukset

Hanna-Kaisa kouluttaa tunnetaidoista opetustyön, varhaiskasvatuksen ja sosiaali- ja terveystyön ammattilaisia. Hän toimii myös toimintaterapeuttina ja neuropsykiatrisena valmentajana.

Kouluttajana Hanna-Kaisa on innostava ja haluaa antaa perusteltuja käytännön vinkkejä kuulijalle. Hanna-Kaisan käytännön kokemuksista kuulija pystyy löytämään niin samaistumispintaa kuin työkaluja omaan työhönsä.

Lue lisää

Heidi Hietikko

Alakoulujen koulutukset

Heidi kouluttaa tunnetaidoista opetustyön ammattilaisia. Hän toimii myös luokanopettajana, suomi toisena kielenä-opettajana sekä tunne-vuorovaikutustaitojen kehittäjäopettajana Espoossa.

Kouluttajana Heidi on selkeä ja rauhallinen. Hän haluaa tuoda koulutuksiin punaisen langan tunnetaitojen opettamisesta sekä innostaa ja rohkaista kuulijoita aiheen äärelle. Heidin käytännön kokemuksista kuulija saa ammentaa suoraan vinkkejä omaan työhön.

Lue lisää

Sanna Pälli

Alakoulujen koulutukset

Sanna kouluttaa tunnetaidoista opetustyön ammattilaisia ja vanhempia. Hän toimii myös erityisluokanopettajana ja neuropsykiatrisena valmentajana.

Kouluttajana Sanna on lempeän kannustava. Sannan moniin käytännön esimerkkeihin kuulijan on helppo samaistua ja saada niistä vinkkejä omaankin työhön lasten ja nuorten kanssa.

Lue lisää

Taru-Tuulia Astala

Ala- ja yläkoulujen koulutukset

Taru-Tuulia kouluttaa tunnetaidoista opetustyön ammattilaisia ja vanhempia. Hän toimii myös luokanopettajana ja neuropsykiatrisena valmentajana.

Kouluttajana Taru-Tuulia on positiivinen ja innostava. Taru-Tuulian vuosien käytännön kokemuksista kuulijan on helppo tallettaa vinkkejä ja toimintatapoja omaan työarkeen.

Lue lisää

Tiina Santos

Ala- ja yläkoulujen koulutukset

Tiina kouluttaa tunnetaidoista opetustyön ammattilaisia. Hän toimii myös aineenopettajana ja suomi toisena kielenä -opettajana.

Kouluttajana Tiina on rauhallinen ja selkeä. Tiinan sydäntä lähellä on maahanmuuttajataustaiset oppilaat ja heidän tunnetaitojensa tukeminen. Tiinan käytännön kokemukset antavat kuulijalle rohkeutta toimia tunnetaitojen tukijana silloinkin, kun yhteistä kieltä ei ole.

Lue lisää

Minna Perkiö

Alakoulujen koulutukset

Luokanopettaja, Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja sekä työnohjaaja Minna Perkiö toimii kouluttajana ja koulutussuunnittelijana varhaiskasvattajille sekä opettajille suunnatuissa tilauskoulutuksissamme.

Minna toimii luokanopettajan lisäksi myös työnohjaajana etenkin opetushenkilökunnalle.

Lue lisää

Sara Hellsten

Vieraileva kouluttaja (LTTO)

Sara toimii Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen tunne- ja tarvelähtöisen vuorovaikutuksen kouluttajana. Sara on Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja ja kehityspsykologian maisteri.

Lue lisää

Leena Ylimäki

Vieraileva kouluttaja (LTTO)

Draamakouluttaja, esiintyjä, KM Leena Ylimäki kouluttaa Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen opiskelijoita draaman käyttämisestä tunnetaitojen tukemisessa.

Leena on myös kirjoittanut draamakasvatuksen kirjan Mielikuvituskone (2020, PS-Kustannus).

Lue lisää

Karita Palomäki

Vieraileva kouluttaja (LTTO)

Psykofyysinen fysioterapeutti, EFT-terapeutti ja -kouluttaja, kirjailija sekä NLP-työnohjaaja Karita Palomäki kouluttaa Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaopiskelijoille EFT Tapping -menetelmää eli lapsillakin erinomaisesti toimivaa, kehollista tunteiden vapautusmenetelmää.

Karita on kirjoittanut myös suositut kirjat Kehon viisaat viestit (2016, uusintapainos 1/2022, Kirjapaja) sekä Elämää voi aina parantaa (2018, Otava).

Lue lisää