Vahvista ammattitaitoasi tunnetaitokoulutuksella

Liity tuhansien tunteista koulutettujen ammattilaisten joukkoon! Koulutamme tunnetaito-osaamista sekä yksilöille että organisaatioille.

Saat meiltä inspiroivat tyky-päivät, luennot sekä räätälöidyt koulutukset – oivalletaan ja opitaan yhdessä!

Vai etsitkö täydennyskoulutusta? Vahvista osaamistasi ja opiskele kanssamme lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaksi (40op).

Koulutuskalenteristamme löydät kaikki alkavat koulutusryhmät. Tervetuloa oppimaan tunteista!

Hae mukaan!

Valmistu tunnetyön ammattilaiseksi Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutus, 40op

Lue lisää!

Tilaa organisaatiollenne

Toiminta-, puhe- ja fysioterapeuteille Tunteet ja stressi kuntoutustyössä

Lue lisää!

Tilaa koulutus

Katso suosituimmat tilauskoulutuksemme Luennot ja muut tilauskoulutukset

Tilaa koulutus!

Koulutustemme kivijalat

Tunne & Taidan tunnetaitokoulutuksissa tutkimustieto yhdistetään ainutlaatuisella tavalla kokemuksellisuuteen. Valinnan takana on tiede: tiedämme, että etenkin tekemällä, kokemalla ja ihmettelemällä ihminen oppii ja muistaa oppimansa.

  Tieto

  Tunne & Taidan tunnetaitokoulutukset perustuvat aina tutkimustietoon.

  Kokemus

  Tunne & Taidan tunnetaitokoulutuksissa opiskellaan kokemuksellisesti eri aisteja ja niiden informaatiopotentiaalia hyödyntäen.

  Integrointi

  Kun tieto tunnetaidoista yhdistyy itse koettuun ja omaan maailmankuvaan, syntyy ymmärrys, miten juuri minä käytän tätä itsessäni, työssäni ja ihmissuhteissani.

  Emotionaalinen turva

  Tunne & Taidan koulutusten ydin on inhimillisyydessä ja sen kautta syntyvässä emotionaalisen turvan kokemuksessa. Tämä mahdollistaa uuden oppimisen, heittäytymisen kokemaan ja kehittymisen.

Kokemuksia tunnetaitokoulutuksista

"Harvassa ovat ne koulutukset, jotka näin paljon kehuja keräävät. Koulutuksen hinta ja laajuus asettavat osallistujien odotukset korkealle ja niihin ylletään kirkkaasti."

Jere Salo

Koulutuskoordinaattori

Tampereen kesäyliopisto

"Erityisen lämpimät kiitokset luennosta! Se oli erinomainen! Mahtava aloitus päivällemme. Sisälsi paljon tärkeitä näkökulmia ja konkreettisia juttuja työpaikalle vietäväksi. Kiitos!"

Maiju Toivonen

koulutussuunnittelija, KM

Tehy ry

"Tunne & Taidan koulutukset ovat laadukkaita kokonaisuuksia, joita voi turvallisin mielin järjestää ja markkinoida omille asiakkaillemme. Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin. Yhteydenpito koulutuksen alla on hyvää ja olemme aina saaneet hyvissä ajoin kunnon ohjeistuksen siitä, minkälaisia järjestelyitä koulutustilanne meiltä vaatii."

Mika Pajala

Koulutussuunnittelija

Raudaskylän Kristillinen Opisto

"Tunne & Taidan kanssa tehty koulutusyhteistyö on ollut kaikin puolin sujuvaa. Laadukkaat kouluttajat, käytännönläheinen opetus, monipuoliset sisällöt ja materiaalit ovat saaneet kiitosta koulutuksiin osallistuneilta."

Mikko Suhonen

Koulutussuunnittelija

Turun kesäyliopisto

"Tunne & Taidan koulutukset ovat meillä saaneet erittäin hyvää palautetta. Koulutukset ovat erittäin käytännönläheisiä, mikä on meille koulutusten tilaajana tärkeää, sillä haluamme, että osallistujat saavat koulutuksista käytännön työkaluja itselleen ja omaan työhönsä."

Riikka Östman

Koulutussuunnittelija, toimintaterapeutti

Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy

Ota meihin yhteyttä!