Tunnetaitoja varhaiskasvatuksen tiimeihin! Saatte vastauksia mm. näihin!

 • Miten tukea pienten lasten tunnetaitoja?
 • Miten toimia kiperissä tunnetilanteissa päiväkotiarjen kiireessä?
 • Haastava käyttäytyminen – mikä auttaa?
 • Kuinka pysyä itse rauhallisena ja toimia johdonmukaisesti?

Kuulette samaistuttavia esimerkkejä varhaiskasvatuksen maailmasta ja saatte konkreettisia vinkkejä tueksenne työhön! Huumoria ja myötätuntoa unohtamatta.

“Enemmän tällaista tietoa ihan jokaiseen kasvatusyksikköön!”

“Ihanan innostavat kouluttajat. Puhuttiin niin positiiviseen sävyyn varhaiskasvatuksesta. Saa itsekin innostua ihan luvalla!”

Suositut varhaiskasvatuksen koulutuksemme!

 • Mä oon oppinu, että mä oon ihana! Tunnetaitojen tukeminen pienten kanssa. Miten se tehdään?
 • Sä et mua määrää! Haastavat kasvatustilanteet varhaiskasvatuksessa. Keinoja ja varmuutta haastaviin tilanteisiin lasten kanssa.
 • Huh, tätä vaka-työtä! Tunnetaidot ja työssäjaksaminen. Miten voin tukea omaa jaksamista hektisessä työssä ja pitää huolta myös kuormittavista tunnetilanteista palautumisesta?
 • Kipinää tiimiin ja toimintakauteen! Tiiminjohtajien koulutuspäivä, josta saatte vahvistusta rooliinne tiiminjohtajina sekä keinoja edistää toimintakautta myönteisesti ja tarttua hankaliinkin tilanteisiin rakentavasti.

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva koulutus!

“Loistava koulutus! Sain paljon työkaluja itselle, joita voi ottaa käyttöön arjessa.”

Varhaiskasvatuksen koulutuksistamme sanottua

”Kouluttajat olivat tosi asiantuntevia, lämpimiä ja empaattisia. Oli myös ihana seurata heidän välistä vuorovaikutusta ja tapaa sanoittaa omia tunteitaan, ne mallinsivat meille osallistujille koko ajan koulutuksen sisältöä käytännössä.”

Minna Laiho, kasvun ja oppimisen tuen asiantuntija
palveluohjaus- ja kehittämisyksikkö, Jyväskylä

 

“Yhteistyö Tunne ja Taidan kanssa lähti heti alusta alkaen helposti ja luontevasti liikkeelle. Näin suuren etäkokonaisuuden järjestäminen ei ollut ihan yksinkertaista, mutta yhdessä saatiin aikaan hyvä kokonaisuus”

Anna Roikonen, varhaiskasvatuksen opettaja, 1. varapuheenjohtaja
OAJ Keski-Suomi

Lue, miten koko Jyväskylän 550 varhaiskasvatuksen ammattilaista vahvisti koulutuskokonaisuudella tunnetaitoja työssäjaksamisen ja tiimityön tueksi täältä! >>

Kurkkaa myös, miten Jyväskylässä vahvistettiin jo aiemmin tunnetaitoja niin esihenkilöiden kuin henkilöstön tasolla täältä! >>

Näin koulutamme

Varhaiskasvatuksen koulutukset toteutamme kolmen tai kuuden tunnin pituisina. Tai räätälöidysti isompina kokonaisuuksina!

Etätoteutuksena myös 1,5h luennot tai lyhyemmät puheenvuorot!

 • Koulutukset rakentuvat lyhyistä, innostavista sekä varhaiskasvatuksen arkeen linkittyvistä luento-osuuksista ja esimerkeistä.
 • Koulutuksissa herätellään keskustelua käsiteltävistä teemoista ja niiden integroimisesta omaan työarkeen. Koulutuspäiviä rytmittävät sen pituuden mukaan kokemuksellisuus ja harjoitusten kautta saatavat omakohtaiset oivallukset.
 • Pidemmissä kokonaisuuksissa kevyet havainnointitehtävät koulutusosioiden välissä tukevat teemojen integroitumista opettajan arkeen.
"Erityisen lämpimät kiitokset luennosta! Se oli erinomainen! Mahtava aloitus päivällemme. Sisälsi paljon tärkeitä näkökulmia ja konkreettisia juttuja työpaikalle vietäväksi. Kiitos!"

Maiju Toivonen

koulutussuunnittelija, KM

Tehy ry

"Luennossa oli hyvin huomioitu etukäteen keskustelemamme asiat. Luento oli käytännönläheinen, arjessa kiinni ja tarttui myös johtamiseen. Tämän kaltainen koulutus olisi oivallinen evästys arjessa kiinni oleville luokanopettaja ja lastentarhanopettaja yhteistyöryppäille."

Pepita Kaskentaus

Opetuspäällikkö

Perusopetus Vantaan kaupunki

"Tunne & Taidan koulutukset ovat laadukkaita kokonaisuuksia, joita voi turvallisin mielin järjestää ja markkinoida omille asiakkaillemme. Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin. Yhteydenpito koulutuksen alla on hyvää ja olemme aina saaneet hyvissä ajoin kunnon ohjeistuksen siitä, minkälaisia järjestelyitä koulutustilanne meiltä vaatii."

Mika Pajala

Koulutussuunnittelija

Raudaskylän Kristillinen Opisto

"Tunne & Taidan koulutukset ovat meillä saaneet erittäin hyvää palautetta. Koulutukset ovat erittäin käytännönläheisiä, mikä on meille koulutusten tilaajana tärkeää, sillä haluamme, että osallistujat saavat koulutuksista käytännön työkaluja itselleen ja omaan työhönsä."

Riikka Östman

Koulutussuunnittelija, toimintaterapeutti

Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy