LTTO Online -koulutuksen peruutusehdot


Yleiset peruutusehdot

Käymme hakemukset läpi saapumisjärjestyksessä. Mikäli sinut hyväksytään koulutukseen, varmistat paikkasi maksamalla varausmaksun 155 euroa hyväksymisilmoituksen jälkeen, jolloin ilmoittautumisesi on sitova.

Peruutuksista pidätämme varausmaksun 155€ kokonaisuudessaan.

Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista opiskelija on velvollinen maksamaan koulutuksen koko hinnan täysmääräisenä.

Mahdollinen peruutus tai keskeytys tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse koulutus@tunnejataida.fi

Huom! Pelkkä kouluttajan kanssa viestittäminen ei ole virallinen peruutus tai koulutuksen keskeytys.

Osiokohtaisia poissaoloja ei hyvitetä.Koko koulutuksen peruminen sairauden vuoksi (osoitettava lääkärin- tai terveydenhoitajan todistuksella):

Mikäli opiskelija estyy vakavan sairauden takia osallistumasta koko koulutukseen ja hän peruu osallistumisensa alle 14vrk ennen koulutuksen alkua, opiskelija on velvollinen maksamaan 50% koko koulutuksen hinnasta.

Koulutusosioiden 1-3 aikana tapahtuvista koulutuksen keskeyttämisistä opiskelija on velvollinen maksamaan 75% koko koulutuksen maksamatta olevasta hinnasta.

Osion 4 jälkeen tapahtuvista koulutuksen keskeyttämisistä opiskelija on velvollinen maksamaan koko koulutusmaksun.

Ilmoittautuminen ei raukea, vaikka opiskelija jättäisi koulutusmaksun maksamatta. Koulutusmaksut ovat perintäkelpoisia (Laki n:o 706/2007).Tunne & Taidan oikeus muutoksiin

Tunne & Taida Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutus vähäisen osallistujamäärän tai muun syyn vuoksi. Tällöin palautamme ennakkoon maksetut varaus- ja koulutusmaksut kokonaisuudessaan. Tunne & Taida Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia koulutusjärjestelyihin. Oikeus kouluttajamuutoksiin pidätetään.


Vastuu etäyhteyksien toimivuudesta etäkoulutuksissa

Tunne & Taida Oy ei vastaa opiskelijoiden laitteistojen tai etäyhteyksien toimivuudesta. Tunne & Taida Oy ei palauta koulutusmaksua, jos osallistuminen estyy yksittäisen opiskelijan yhteys- tai teknisistä ongelmista.


Lisätietoja

Otathan tarvittaessa yhteyttä koulutuskoordinaattoriimme: koulutus@tunnejataida.fi