Tunnetaitoja juuri teidän työkentälle!

Sosiaali- ja terveysalalla tunteet ja tunnetaidot vaikuttavat merkittävästi kaikkeen asiakas- ja potilastyöhön sekä työssäjaksamiseen.

Tilaa meiltä koulutus tukemaan työtänne:

 • Toiminta- ja muun kuntouttavan terapiatyön ammattilaisille
 • Lastensuojelun, perhe- ja ohjaustyön ammattilaisille
 • Sairaanhoidon ja hoiva-alan ammattilaisille

Saatte varmuutta ja keinoja asiakassuhteiden tunnevuorovaikutuksen vahvistamiseen, asiakkaan tunnesäätelyn tukemiseen ja omista voimavaroista huolehtimiseen.

”Konkreettiset keinot olivat todella hyviä!

”Koulutus auttoi ymmärtämään asiakkaita eri tilanteissa!”

 

Perheiden kanssa työskenteleville!

Perheiden tukena haastavissa kasvatustilanteissa 

Sote-alan ammattilaisena kohtaamme monenlaisia perheitä erilaisine haasteineen. Vanhempaa tai huoltajaa voi olla vaikea motivoida osaksi työskentelyä. Millaisilla toimintatavoilla voit työssäsi vahvistaa luottamusta ja yhteyttä lisää?

Tästä koulutuksesta opitte mm.

 • Miten motivoin vanhempaa lapsen tukemisessa?
 • Kuinka tuen vanhemman yhteyden vahvistumista lapseen ja nuoreen?

Tutkimme hetken myös vanhempien ja huoltajien tunteita haastavissa tilanteissa ja vanhempien oman taustan vaikutusta niihin.

Koulutus soveltuu kaikille kasvatus- ja perhetyön ammattilaisille! Kysy lisää!

Lasten ja nuorten kanssa työskenteleville sote-alan ammattilaisille!

Lasten ja nuorten tunnetaitojen tukeminen sote-ammattilaisena

Tästä koulutuksesta osallistuja saa tietoa tunnetaitojen myönteisen kehittymisen tukemisesta sekä tietoa tunnetyöskentelystä lasten ja nuorten kanssa sote-alan erilaisilla työkentillä.

Osallistuja saa rohkaisua ja inspiraatiota omaan työhönsä ja vinkkejä siihen, miten hän voi osallistaa myös lapsen ja nuoren lähipiiriä tunnetaitojen tukemiseen. Kysy lisää!

”Tarpeellinen ja todella hyvä koulutus!!!”

”Aivan loistava, kouluttajat erittäin osaavia. Sain paljon itselleni niin työhön kuin kotihaasteisiinkin.”

Toiminta-, puhe- ja fysioterapeuteille!

Tunnetaidot kuntoutusterapiassa

Myönteisten tunteiden läsnäolo kuntoutustilanteessa mahdollistaa oppimisen! Tähän voimme ammattilaisena monin keinoin vaikuttaa. Tässä koulutuksessa kuulet miten ja saat esimerkkejä ammattilaisten arjesta. Kysy lisää!

”Koulutus ylitti odotukseni! Kouluttajien tapa kohdata ihmiset verkkovälitteisesti oli mielenkiintoa ylläpitävä ja motivoiva.”

 

Hoito- ja hoivatyön ammattilaisille!

Tunteet hoito- ja kohtaamistyössä -koulutuksesta saatte ymmärrystä ammattilaisena läpikäymiinne tunteisiin ja löydätte uusia keinoja vaikuttaa emotionaalisesti kuormittaviin hetkiin niin itsen, kollegoiden kuin asiakkaidenkin tueksi.

Koulutuksen teemoina:

 • Miten tunteet vaikuttavat hoitotyössä?
 • Miksi tunteita kannattaa huomioida? Mitä jos tunteita ei huomioi?
 • Asiakkaan ja minun tarpeeni tunnetilanteissa
 • Miten suojautua tunnetartunnoilta ja tunneähkyltä?
 • Emotionaalinen palautuminen. Mikrokäsittelyn ja mikropalautumisen merkitys.

Tämän koulutuksen kouluttajana toimii Mari Holmberg – sairaanhoitaja, psykososiaalisen tuen vastuuhoitaja, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja ja lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja (LTTO).

Lue lisää koulutuksesta täältä >>

 

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva koulutus!

Kaikille sote-alan ammattilaisille! Napakasti varmuutta asiakastilanteisiin!

Ammattilaisen avaimet tunnetilanteisiin! Rakenna yhteyttä, suojele voimavarojasi! Tässä valmennuksessa opitte, miten rakennat yhteyttä ja yhteistyötä asiakkaaseesi tai ohjattavaasi ja miten samalla suojelet omia voimavarojasi. Kysy lisää!

”Sydänlämpöinen kiitos ihanasta koulutuksesta – jäi nälkä oppia lisää!

Saat työhönne helppoja, konkreettisia keinoja vuorovaikutustilanteiden sujuvoittamiseen sekä yhteyden vahvistamiseen hankalissakin hetkissä. Opitte ymmärtämään asiakastilanteita paremmin ja saat itseesi varmuutta neuvottomuuden tilalle.

Pidetty verkkovalmennus sisältää kolme Zoom-iltapäivää sekä oppimisympäristön keskustelualustoineen.

Toimintaterapian, lastensuojelun, oppilashuollon ja perhetyön ammattilaisille!

Mitä sä rageet? Tunnesäätelyn valmennus  Kuuden valmennustapaamisen ja inspiroivan oppimisympäristön verkkovalmennuksesta organisaatiosi saa selkeän toimintamallin ja upean Ammattilaisen oppaan lasten ja nuorten sekä heidän lähipiirinsä tunnesäätelyn tukemiseen. Katso lisää tästä >>

Voitte osallistua myös Mitä sä rageet? -valmennuksen avoimiin toteutuksiin! Katso lisää tästä >>

”Loistava valmennus, ja rautaiset ammattilaiset kouluttajina!”

”Upeita on myös vinkit, miten osallistaa huoltajat ja lähipiiri opeteltavaan asiaan mukaan. Niistä vinkeistä olen saanut jo hyviä kokemuksia!”

Näin koulutamme!

Sote-alan koulutukset toteutamme kolmen tai kuuden tunnin pituisina. Tai räätälöidysti isompina kokonaisuuksina! Etänä tai lähitoteutuksena!

Etätoteutuksena myös 1-1,5h inspiroivat starttiluennot!

 • Koulutukset rakentuvat lyhyistä, innostavista sekä vahvasti arkeen ja ammattilaisen työhön linkittyvistä luento-osuuksista.
 • Koulutuksissa herätellään keskustelua käsiteltävistä teemoista ja niiden integroimisesta omaan työarkeen. Koulutuspäiviä rytmittävät sen pituuden mukaan kokemuksellisuus ja harjoitusten kautta saatavat omakohtaiset oivallukset.
 • Isommissa kokonaisuuksissa kevyet havainnointitehtävät koulutusosioiden välissä tukevat teemojen integroitumista ammattilaisen arkeen.
"Erityisen lämpimät kiitokset luennosta! Se oli erinomainen! Mahtava aloitus päivällemme. Sisälsi paljon tärkeitä näkökulmia ja konkreettisia juttuja työpaikalle vietäväksi. Kiitos!"

Maiju Toivonen

koulutussuunnittelija, KM

Tehy ry

"Luennossa oli hyvin huomioitu etukäteen keskustelemamme asiat. Luento oli käytännönläheinen, arjessa kiinni ja tarttui myös johtamiseen. Tämän kaltainen koulutus olisi oivallinen evästys arjessa kiinni oleville luokanopettaja ja lastentarhanopettaja yhteistyöryppäille."

Pepita Kaskentaus

Opetuspäällikkö

Perusopetus Vantaan kaupunki

"Tunne & Taidan koulutukset ovat laadukkaita kokonaisuuksia, joita voi turvallisin mielin järjestää ja markkinoida omille asiakkaillemme. Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin. Yhteydenpito koulutuksen alla on hyvää ja olemme aina saaneet hyvissä ajoin kunnon ohjeistuksen siitä, minkälaisia järjestelyitä koulutustilanne meiltä vaatii."

Mika Pajala

Koulutussuunnittelija

Raudaskylän Kristillinen Opisto

"Tunne & Taidan koulutukset ovat meillä saaneet erittäin hyvää palautetta. Koulutukset ovat erittäin käytännönläheisiä, mikä on meille koulutusten tilaajana tärkeää, sillä haluamme, että osallistujat saavat koulutuksista käytännön työkaluja itselleen ja omaan työhönsä."

Riikka Östman

Koulutussuunnittelija, toimintaterapeutti

Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy