Tunnetaitoja juuri teidän yläkouluun!

  • Miten opettaa tunnetaitoja nuorille yläkoulussa?
  • Miten tukea nuoria ahdistuksen, stressin ja jännittämisen kanssa?
  • Millaisia kokemuksia opetuksesta on aineenopettajan ja luokanvalvojan tunneilta?
  • Entä miten jaksaa ammattilaisena itse nuorten tunnekuohujen keskellä?

Kuulette konkreettisia esimerkkejä muista yläkouluista ja saatte ideoita ja materiaalia heti käyttöönne omaan opetustyöhön! Huumoria unohtamatta.

Hyvät esimerkit ja positiivinen ilmapiiri koulutuksessa plussaa!”

”Kouluttajat osasivat asiansa ja esiintyivät selkeästi ja innostavasti!

Suositut yläkoulun koulutuksemme!

  • Ketä kiinnostaa jotku tunteet? Tunnetaitojen opettaminen ja tukeminen yläkoulussa. Keinoja ja materiaalia luokanvalvojan ja oman oppiaineen tunneille.
  • Mitä sä rageet? Haastavat tunnetilanteet nuorten kanssa. Keinoja ja varmuutta nuorten ahdistuksen, jännityksen, stressin ja vihan tunteiden kohtaamiseen kouluympäristössä. Miten tukea nuorta ja pysyä kuohuissa itsekin pinnalla?
  • Huh, tätä open työtä! Miten voin tukea omaa jaksamista ja tunnetilanteista palautumista? Miten ylläpitää myötätuntoa ja jämäkkyyttä nuorten kohtaamisissa?

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva koulutus!

Yläkoulun koulutuksistamme sanottua!

“Kiitos kouluttajille innostavasta ja hyvin rytmitetystä koulutuksesta! Tiukka asiapohja, tuntemus koulumaailmasta, kivat pikkuharjoitteet ja iloinen tunnelma johdattivat opettajat tärkeiden asioiden ääreen.

Harri Jortikka, apulaisrehtori
Herttoniemen yhteiskoulu, Helsinki

“Koulutus toi hyvin käytännöllisiä arjen esimerkkejä, miten tunne- ja vuorovaikutustaitoja voi arjessa huomioida.

Jani Alatalo, rehtori
Lyseomäen koulu, Heinola

Näin koulutamme!

Yläkoulun koulutukset toteutamme kolmen tai kuuden tunnin pituisina. Tai räätälöidysti isompina kokonaisuuksina! Etänä tai lähitoteutuksena!

Etätoteutuksena myös 1-1,5h inspiroivat starttiluennot!

  • Koulutukset rakentuvat lyhyistä, innostavista sekä vahvasti arkeen ja opettajan työhön linkittyvistä luento-osuuksista.
  • Koulutuksissa herätellään keskustelua käsiteltävistä teemoista ja niiden integroimisesta omaan työarkeen. Koulutuspäiviä rytmittävät sen pituuden mukaan kokemuksellisuus ja harjoitusten kautta saatavat omakohtaiset oivallukset.
  • Isommissa kokonaisuuksissa kevyet havainnointitehtävät koulutusosioiden välissä tukevat teemojen integroitumista opettajan arkeen.
"Erityisen lämpimät kiitokset luennosta! Se oli erinomainen! Mahtava aloitus päivällemme. Sisälsi paljon tärkeitä näkökulmia ja konkreettisia juttuja työpaikalle vietäväksi. Kiitos!"

Maiju Toivonen

koulutussuunnittelija, KM

Tehy ry

"Luennossa oli hyvin huomioitu etukäteen keskustelemamme asiat. Luento oli käytännönläheinen, arjessa kiinni ja tarttui myös johtamiseen. Tämän kaltainen koulutus olisi oivallinen evästys arjessa kiinni oleville luokanopettaja ja lastentarhanopettaja yhteistyöryppäille."

Pepita Kaskentaus

Opetuspäällikkö

Perusopetus Vantaan kaupunki

"Tunne & Taidan koulutukset ovat laadukkaita kokonaisuuksia, joita voi turvallisin mielin järjestää ja markkinoida omille asiakkaillemme. Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin. Yhteydenpito koulutuksen alla on hyvää ja olemme aina saaneet hyvissä ajoin kunnon ohjeistuksen siitä, minkälaisia järjestelyitä koulutustilanne meiltä vaatii."

Mika Pajala

Koulutussuunnittelija

Raudaskylän Kristillinen Opisto

"Tunne & Taidan koulutukset ovat meillä saaneet erittäin hyvää palautetta. Koulutukset ovat erittäin käytännönläheisiä, mikä on meille koulutusten tilaajana tärkeää, sillä haluamme, että osallistujat saavat koulutuksista käytännön työkaluja itselleen ja omaan työhönsä."

Riikka Östman

Koulutussuunnittelija, toimintaterapeutti

Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy