Anne-Mari Jääskinen

Perustaja, luova koulutusjohtaja

Anne-Mari Jääskinen on Tunne & Taidan perustaja, Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen luoja ja tunnetaitojen tietokirjailija.  

Hän on myös taideterapiaohjaaja, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (RVO) ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. 

Hän on Suomen ensimmäisiä tunnetaitokouluttajia ja kysytty luennoitsija. Anne-Mari on kouluttanut tuhansia kasvatus- ja opetusalan ammattilaisia omalla inspiroivalla, syvän inhimillisellä ja hersyvällä tyylillään. 

 

Lue Anne-Marin koko tarina

Anne-Marista  sanottua:

”Anne-Marin välittäminen ja kiinnostus opiskelijoiden hyvinvoinnista on jotain, mitä en ole aiemmin kokenut aikuisena lähipiirin ulkopuolelta.”

”Kiitos lempeästä, herkästä ja turvaa luovasta ryhmän kannattelusta ja rakentamisesta – se ei ole itsestäänselvyys.”

”Olet ihan huippukouluttaja – huomaat asioita ja uskallat ottaa vastuun.”

 

” Voin suositella lämpimästi Anne-Mari Jääskistä luennoijaksi, Anne-Marin kokemuksen, vankan asiantuntijuuden ja lämpimän tavan johdosta, jolla hän luennoi.”

Eila Seppälä-Vessari, toiminnanjohtaja
Suomen Lastenhoitoalan Liitto

Katso muut kouluttajat

Inkeri Meriluoto

Pääkouluttaja

Inkeri toimii kouluttajana eteläisen Suomen koulutuksissamme ja yrityskumppanina Tunne & Taidan strategia- ja suunnittelutyössä.

Kouluttajana Inkeri on lempeän jämäkkä, avoin ja myötätuntoinen. Inkeri osaa avata käsiteltävät asiat arkisten esimerkkien kautta ja selkeyttää vaikeatkin kokonaisuudet helposti ymmärrettäviksi.

Lue lisää

Titta Karanta

Pääkouluttaja

Titta toimii kouluttajana ja koulutussuunnittelijana Keski- ja Pohjois-Suomen koulutustilaisuuksissamme.

Titta on kokenut kouluttaja ja luennoitsija ja saa kiitosta rauhallisuudestaan ja selkeydestään sekä helposta lähestyttävyydestään. Titan koulutuksista välittyy lämpö, inhimillisyys ja arjen esimerkit.

Lue lisää

Sara Hellsten

Vieraileva kouluttaja (LTTO)

Sara toimii Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen tunne- ja tarvelähtöisen vuorovaikutuksen kouluttajana. Sara on Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja ja kehityspsykologian maisteri.

Lue lisää

Sanna Tuovinen

Vieraileva kouluttaja (LTTO)

Sanna Tuovinen on Satuhieronta-menetelmän kehittäjä. Hän kouluttaa Satuhieronnasta ja myönteisen kosketuksen merkityksestä Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen opiskelijoita.

Lue lisää

Leena Ylimäki

Vieraileva kouluttaja (LTTO)

Draamakouluttaja, esiintyjä, KM Leena Ylimäki kouluttaa Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen opiskelijoita draaman käyttämisestä tunnetaitojen tukemisessa.

Lue lisää

Karita Palomäki

Vieraileva kouluttaja (LTTO)

Psykofyysinen fysioterapeutti, EFT-terapeutti ja -kouluttaja, kirjailija sekä NLP-työnohjaaja Karita Palomäki kouluttaa Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaopiskelijoille EFT Tapping -menetelmää eli lapsillakin erinomaisesti toimivaa, kehollista tunteiden vapautusmenetelmää.

Lue lisää

Minna Perkiö

Asiantuntijakouluttaja

Luokanopettaja, LTTO Minna Perkiö toimii kouluttajana ja koulutussuunnittelijana varhaiskasvattajille sekä opettajille suunnatuissa tilauskoulutuksissamme. Minna valmistuu tänä vuonna myös työnohjaajaksi.

Lue lisää

Mari Holmberg

Asiantuntijakouluttaja

Sairaanhoitaja, LTTO Mari Holmberg toimii kouluttajana ja koulutussuunnittelijana terveydenhuollon tilauskoulutuksissamme. Mari työskentelee psykososiaalisen tuen vastuuhoitajana Turun yliopistollisen sairaalan lasten ja nuorten veri- ja syöpäsairauksien osastolla.

Lue lisää

Katja Forsström

Koulutuskoordinaattori

Katja huolehtii koulutustemme ja tapahtumiemme käytännön järjestelyistä ja vastaa myös sähköisestä oppimisympäristöstämme Moodlesta. Katja vastaa myös koulutustiedusteluihin, ja itsekin LTTO-koulutukseen osallistuneena osaa vastata myös sen sisältökysymyksiin.

Lue lisää