Anne-Mari Jääskinen

Perustaja, luova koulutusjohtaja

Anne-Mari Jääskinen on Tunne & Taidan perustaja, Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen luoja ja tunnetaitojen tietokirjailija.  

Hän on myös taideterapiaohjaaja, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (RVO) ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. 

Hän on Suomen ensimmäisiä tunnetaitokouluttajia ja kysytty luennoitsija. Anne-Mari on kouluttanut tuhansia kasvatus- ja opetusalan ammattilaisia omalla inspiroivalla, syvän inhimillisellä ja hersyvällä tyylillään. 

Lue Anne-Marin koko tarina

Anne-Marista  sanottua:

”Anne-Marin välittäminen ja kiinnostus opiskelijoiden hyvinvoinnista on jotain, mitä en ole aiemmin kokenut aikuisena lähipiirin ulkopuolelta.”

”Kiitos lempeästä, herkästä ja turvaa luovasta ryhmän kannattelusta ja rakentamisesta – se ei ole itsestäänselvyys.”

”Olet ihan huippukouluttaja – huomaat asioita ja uskallat ottaa vastuun.”

 

” Voin suositella lämpimästi Anne-Mari Jääskistä luennoijaksi, Anne-Marin kokemuksen, vankan asiantuntijuuden ja lämpimän tavan johdosta, jolla hän luennoi.”

Eila Seppälä-Vessari, toiminnanjohtaja
Suomen Lastenhoitoalan Liitto

Katso muut kouluttajat

Inkeri Meriluoto

Kouluttaja

Inkeri toimii kouluttajana osassa eteläisen Suomen koulutuksissamme ja yrityskumppanina Tunne & Taidan strategia- ja suunnittelutyössä.

Kouluttajana Inkeri on lempeän jämäkkä, avoin ja myötätuntoinen. Inkeri osaa avata käsiteltävät asiat arkisten esimerkkien kautta ja selkeyttää vaikeatkin kokonaisuudet helposti ymmärrettäviksi.

Lue lisää

Titta Karanta

Kouluttaja

Titta toimii kouluttajana ja koulutussuunnittelijana Keski- ja Pohjois-Suomen koulutustilaisuuksissamme.

Titta on kokenut kouluttaja ja luennoitsija ja saa kiitosta rauhallisuudestaan ja selkeydestään sekä helposta lähestyttävyydestään. Titan koulutuksista välittyy lämpö, inhimillisyys ja arjen esimerkit.

Lue lisää

Mari Holmberg

Kouluttaja

Mari Holmberg toimii kouluttajana osassa Etelä-Suomen koulutuksistamme sekä koulutussuunnittelijana terveydenhuollon tilauskoulutuksissamme.

Mari Holmberg tuo kouluttajana ryhmään ainutlaatuisen osaamisensa ja kokemuksensa lasten ja perheiden kohtaamisesta.

Lue lisää

Jonna Ropponen

Kouluttaja

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (VEO), Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM®, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (RVO) sekä lempeän kehonhuollon ohjaaja Jonna Ropponen. Jonna toimii Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakouluttajana Etelä-Suomen koulutuksissamme sekä asiantuntijakouluttajana varhaiskasvattajille ja opettajille suunnatuissa tilauskoulutuksissamme.

Lue lisää

Minna Perkiö

Kouluttaja

Luokanopettaja, Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja sekä työnohjaaja Minna Perkiö toimii kouluttajana ja koulutussuunnittelijana varhaiskasvattajille sekä opettajille suunnatuissa tilauskoulutuksissamme.

Minna toimii luokanopettajan lisäksi myös työnohjaajana etenkin opetushenkilökunnalle.

Lue lisää

Sara Hellsten

Vieraileva kouluttaja (LTTO)

Sara toimii Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen tunne- ja tarvelähtöisen vuorovaikutuksen kouluttajana. Sara on Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja ja kehityspsykologian maisteri.

Lue lisää

Leena Ylimäki

Vieraileva kouluttaja (LTTO)

Draamakouluttaja, esiintyjä, KM Leena Ylimäki kouluttaa Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen opiskelijoita draaman käyttämisestä tunnetaitojen tukemisessa.

Leena on myös kirjoittanut draamakasvatuksen kirjan Mielikuvituskone (2020, PS-Kustannus).

Lue lisää

Karita Palomäki

Vieraileva kouluttaja (LTTO)

Psykofyysinen fysioterapeutti, EFT-terapeutti ja -kouluttaja, kirjailija sekä NLP-työnohjaaja Karita Palomäki kouluttaa Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaopiskelijoille EFT Tapping -menetelmää eli lapsillakin erinomaisesti toimivaa, kehollista tunteiden vapautusmenetelmää.

Karita on kirjoittanut myös suositut kirjat Kehon viisaat viestit (2016, uusintapainos 1/2022, Kirjapaja) sekä Elämää voi aina parantaa (2018, Otava).

Lue lisää

Marjo Lamminaho

myynti- ja koulutuskoordinaattori

Marjo huolehtii koulutustemme ja tapahtumiemme käytännön järjestelyistä ja vastaa koulutuksiamme koskeviin kysymyksiin.

Lue lisää