• Online-koulutus

Uupumus, tunteet ja tunnetaidot -webinaari 1,5h

Online 23.9.2020

Ilmoittaudu mukaan!

Uupumus vie meitä raskaisiin tunteisiin ja lopulta voi jopa katkaista tunneyhteyden kokonaan. Vahvistamalla tunnetaitoja löydät häpeän sijaan helpommin myötätuntoa itseäsi kohtaan, saat varmuutta asioiden rajaamiseen, kyllä:n ja ei:n sanomiseen sekä jämäkkyyttä ja pontevuutta itsesi ilmaisemiseen. Näin pääset askel askeleelta kokemaan myös voimaantumista itsessäsi – minä pystyn! 

Tule kuulemaan, miten tunnetaidot voivat auttaa sinua, kun uupumus uhkaa, on jo päällä tai haluat tehdä valintoja uupumisen ehkäisemiseksi jo ennakkoon! 

Ilta toimii introna 29.10. alkavalle koulutuskokonaisuudelle Tunteet kohtaamistyön tukena (5 op). Lue lisää koulutuksesta täältä!

Järjestetään yhteistyössä Kymenlaakson kesäyliopiston kanssa.

Tarkempi paikka: Online Adobe Connect
Hinta: maksuton
Aika: 23.9.2020 klo 18-19:30

Kouluttaja

Anne-Mari Jääskinen ja Inkeri Meriluoto

Anne-Mari on Tunne & Taidan perustaja, luova koulutusjohtaja ja Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM® -koulutuksen kehittäjä. Anne-Mari on kirjoittanut suuren suosion saavuttaneet Mitä sä rageet? -kirjat nuorille ja kasvattajille.

Inkeri on Tunne & Taidan yksi pääkouluttajista ja toimii Anne-Marin yrityskumppanina Tunne & Taidan strategia- ja suunnittelutyössä. Koulutukseltaan Inkeri on VTM, koulutettu hieroja, LTTO ja Toimiva perhe -ohjaaja.