• Koulutukset

Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutus Oulu

Oulu 13.6.2024-11.6.2025

Hae mukaan!

Valmistu tunnetyön ammattilaiseksi!

Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutus (LTTO) on Suomen laajin ja perusteellisin ammatillinen täydennyskoulutus tunnetaitojen ohjaamisesta lapsille ja nuorille.

Koulutus on tarkoitettu lasten ja nuorten kanssa työskenteleville. Koulutus soveltuu mm. varhaiskasvatuksen opettajille, luokanopettajille, erityisopettajille, koulunkäynnin ohjaajille, sairaalakoulujen opettajille ja ohjaajille, toiminta-, puhe- ja fysioterapeuteille, lasten ja nuorten psykiatrisille hoitajille, lastensuojelun ohjaajille ja ohjaustyön yrittäjille.

Kyseessä on ammatillinen täydennyskoulutus, joka kestää vuoden ja vastaa laajuudeltaan 40 opintopistettä. Pääset integroimaan koulutuksen oppeja työhösi heti alusta alkaen!

Vielä keväällä alkaviin, kesäyliopistoissa järjestettäviin LTTO-koulutuksiin voit hakea opintovapaata ja aikuiskoulutustukea! Aikuiskoulutustuki on suunniteltu päättyväksi elokuussa 2024, mutta sitä ennen alkaviin koulutuksiin sen saa koko koulutuksen ajaksi, mikäli Työllisyysrahaston ehdot muuten täyttyvät. Lue ajankohtaista aikuiskoulutustuesta täältä.

Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksesta saat:

  • vahvan ammattitaidon tunnetaitavaan kohtaamiseen ja tunnetaitojen tietoiseen tukemiseen
  • konkreettisia keinoja ja satoja harjoitteita
  • varmuutta ja turvaa toimia omien tunteidesi kanssa
  • taidot tunne- ja tarvelähtöiseen vuorovaikutukseen
  • myönteisen kosketuksen, draaman ja EFT:n perusteet tunnetaitotyössä
  • pääkouluttajasi henkilökohtaista tukea opinnoissasi
  • arvostetun, rekisteröidyn Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM® -nimikkeen

”Olen oppinut tunnetaitoja, opettanut niitä lapsilleni ja huomannut niiden vaikutuksen käytännössä – voiko enempää toivoa?”

LTTO-koulutus koostuu seitsemästä koulutusjaksosta (yhteensä 15 koulutuspäivää) etätehtävistä, pienryhmätapaamisista ja lopputyöstä, jossa pääset harjoittelemaan tunnetaitojen ohjaamista koulutuksen menetelmien mukaisesti.

Oppimistasi tukee helppokäyttöinen verkko-oppimisympäristö.

”Tämä oppimismatka on ollut täysin poikkeuksellinen verrattuna mihinkään muuhun ikinä kokemaani.”

Ammatillinen osaamisesi kasvaa koulutuksessa henkilökohtaisen ja ryhmässä tapahtuvan tunnetyöskentelyn rinnalla.

Jos mietit, sopiiko koulutus sinulle juuri nyt, otathan yhteyttä pääkouluttajaan!
Koulutus ei sovellu akuutissa kriisissä olevalle sen vaativuuden ja mahdollisesti syvienkin tunneprosessien takia ilman rinnalla kulkevaa omaa terapiaa.

”Tiedon määrä, mitä olen saanut itsestäni ja tunteista tässä koulutuksessa, on mieletön.”

Tervetuloa opiskelemaan Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaksi!


Aika:
1. Osio to-la 13.-15.6.2024 (3 päivää)
2. Osio ti-ke 27.-28.8.2024
3. Osio ma-ti 14.-15.10.2024
4. Osio ti-ke 10.-11.12.2024
5. Osio ti-ke 4.-5.2.2025
6. Osio ti-ke 1.-2.4.2025
7. Osio ti-ke 10.-11.6.2025

Koulutuspäivien kesto klo 9-17

Haku 20.5.2024 mennessä. Koulutukseen voidaan ottaa enintään 16 opiskelijaa. Paikat varataan hakujärjestyksessä ja vahvistetaan kouluttajan hyväksyttyä hakemukset. Huomioithan siis, että koulutuspaikat saattavat täyttyä ennen hakuajan päättymistä.

Koulutus toteutetaan lähtökohtaisesti lähiopetuksena.

LTTO-koulutuksen saa kesäyliopistoissa nyt näkyviin viralliseen Opintopolkuun! Saat kesäyliopistoissa opiskelluista LTTO-opinnoista merkinnän nyt myös opintopolku.fi -palveluun! Opintopolku on kansallinen opiskelusuoritusten rekisteri, jota kautta LTTO-osaamisestasi tulee tunnustettavaa ja näkyvää. Jatko-opintojen kohdalla voit mahdollisesti korvata LTTO-opinnoilla osan muista opinnoistasi mikäli kyseinen oppilaitos sen hyväksyy.

Tervetuloa koulutukseen!

Tarkempi paikka: Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopisto
Hinta: 3295

Kouluttaja

Titta Karanta

LTTO-koulutukset, ala- ja yläkoulujen koulutukset

Titta toimii kouluttajana Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksissa sekä erityisesti ala- ja yläkoulujen tilauskoulutuksissa Keski- ja Pohjois-Suomen koulutustilaisuuksissamme.

Titta on kokenut kouluttaja ja luennoitsija ja saa kiitosta rauhallisuudestaan ja selkeydestään sekä helposta lähestyttävyydestään. Titan koulutuksista välittyy lämpö, inhimillisyys ja arjen esimerkit.

Lue lisää