• Webinaari

Kurkistus tunnetyöskentelyyn – itsen ja lasten kanssa

webinaari 8.4.2020

ILMAISWEBINAARI Kurkistus tunnetyöskentelyyn!

Tunteita on joskus vaikea sanallistaa ja joskus vaikea sisältään edes tavoittaa. Luovan tunnetyöskentelyn ja kehollisuuden kautta tunteisiin voi saada yhteyden myös silloin, kun sanoja ei ole tai ne tuntuvat vaikeilta.

Alitajunnan kautta eteemme nouseekin muotoja, värejä ja sanoja, jotka saavat etäämpää katsottuna syvempiä merkityksiä ja jotain sisältä pääsee vapautumaan.

Tule kokeilemaan, mitä tunnetyöskentely esimerkiksi voi olla ja miltä se sinusta tuntuu! Kuulet myös kokemuksia lasten kanssa tehtävästä luovasta tunnetyöskentelystä.

Tervetuloa!

Webinaarissa pääset tutustumaan kouluttajiimme Inkeri Meriluotoon, Titta Karantaan ja Mari Holmbergiin, jotka kaikki toimivat pääkouluttajina Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksissa ympäri Suomen.

Kuulet myös itse koulutuksesta ja webinaarin lopussa on aikaa kysymyksille niin koulutukseen kuin siinä tehtävään tunnetyöskentelyyn liittyen.

Aika: 8.4. torstaina klo 18-19:15

Saat webinaarin Zoom-linkin ilmoittauduttuasi.

Webinaarista tehdään myös tallenne. Voit siis ilmoittautua, vaikket pääsisikään paikalle! Tallenne lähetetään spostiisi ja on katsottavissa 14vrk.

Mukaan mahtuu 200 ensimmäistä – varaa paikkasi pian!

Tarkempi paikka: Webinaari
Hinta: maksuton
Aika: 18-19:15

Kouluttaja

Inkeri Meriluoto, Titta Karanta ja Mari Holmberg