• Webinaari

ILMAISWEBINAARI: Tunnetaitojen vankat stepit – näin onnistut!

webinaari 28.2.2024

Tunnetaitojen vankat stepit – näin onnistut!
Maksuton webinaari keskiviikkona 28.2.2024 klo 18-19

Miten parhaiten tukea lasten ja nuorten tunnetaitojen vahvistumista? Mitkä ovat kolme tärkeintä steppiä, joilla onnistut?

Tule ilmaiswebinaariimme kuulemaan ja oivaltamaan, miten parhaiten tuet ammattilaisena lasten ja nuorten tunnetaitojen vankistumista omassa työssäsi.

Tämä webinaari on sinulle, olitpa sitten opettaja, varhaiskasvattaja, kuntoutustyön tai terveydenhuollon ammattilainen!

Webinaarissa kohtaat Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen (LTTO) kouluttajan Inkeri Meriluodon sekä koulutuksen kehittäjän Anne-Mari Jääskisen.

Inkeri ja Anne-Mari tuovat webinaariin kuulumiset samalla jo yli 50:stä LTTO-koulutusryhmästämme, yli 600 LTTO-koulutuksen käyneeltä ammattilaiselta sekä esimerkkejä siitä, miten koulutuksen mukainen tunnetaitojen opetus on eri ammattikentillä vaikuttanut.

Pääset samalla pohtimaan, voisiko Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutus olla juuri se, jota kaipaat tukemaan omaa työtäsi ja jaksamistasi lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelevänä ammattilaisena!

Tiesithän, että voit vielä ennen elokuuta alkavissa kesäyliopistojen järjestämissä koulutusryhmissä hyödyntää myös opintovapaan ja aikuiskoulutustuen mahdollisuutta ennenkuin aikuiskoulutustuki uuden hallitusohjelman mukaan loppuu 1.8.2024. Nyt jos koskaan kannattaa siis tarttua tilaisuuteen!

Lämpimästi tervetuloa, mukaan mahtuu 500 ensin ilmoittautunutta! Varaa paikkasi pian – webinaarit ovat usein täyttyneet hetkessä!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ.

Zoom-linkin saat ilmoittauduttuasi. Webinaarista tehdään myös tallenne. Voit siis ilmoittautua, vaikket pääsisikään paikalle! Tallenne lähetetään sähköpostiisi ja on katsottavissa 14 vrk. 

Nähdään webinaarissa!

Tarkempi paikka: Webinaari
Hinta: maksuton
Aika: 18-19

Kouluttaja

Inkeri Meriluoto ja Anne-Mari Jääskinen

Inkeri Meriluoto toimii kouluttajana Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksissa (LTTO) sekä erityisesti työhyvinvointia koskevissa koulutuksissamme. Inkeri on koulutukseltaan VTM, LTTO, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (RVO) ja koulutettu hieroja. Erityisesti Inkeri syttyykin tunteiden kehollisuudesta kaikilla eri tasoillaan.

Anne-Mari Jääskinen on Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen kehittäjä, ryhmätaideterapeutti, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (RVO) sekä nepsyvalmentaja. Anne-Marin sydän sykkii eritoten luovalle tunnetyöskentelylle ja sen sanattomalle voimalle myös hermoston näkökulmasta. Anne-Marin Mitä sä rageet? -tunnetaitokirjat ovat olleet vuodesta toiseen suosittuja ammattilaisten, vanhempien ja nuorten keskuudessa.