• Webinaari

ILMAISWEBINAARI: Tunnetaitojen vankat stepit – näin onnistut!

webinaari 22.8.2023

Tunnetaitojen vankat stepit – näin onnistut!
Maksuton webinaari tiistaina 22.8.2023 klo 18-19

Miten parhaiten tukea lasten ja nuorten tunnetaitojen vahvistumista? Mitkä ovat kolme tärkeintä steppiä, joilla onnistut?

Tule ilmaiswebinaariimme kuulemaan ja oivaltamaan, miten parhaiten tuet ammattilaisena lasten ja nuorten tunnetaitojen vankistumista omassa työssäsi

Tämä webinaari on sinulle, olitpa sitten opettaja, varhaiskasvattaja, kuntoutustyön tai terveydenhuollon ammattilainen!

Webinaarissa kohtaat Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakouluttajamme Titta Karannan ja Mari Holmbergin.

Titta ja Mari tuovat webinaariin kuulumiset samalla jo 50 LTTO-koulutusryhmästämme, yli 600 LTTO-koulutuksen käyneeltä ammattilaiselta sekä esimerkit omista kokemuksistaan niin erityisnuorten kuin erikoissairaanhoidon piiristä.

Pääset samalla pohtimaan, voisiko Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutus olla juuri se, jota kaipaat tukemaan omaa työtäsi ja jaksamistasi lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelevänä ammattilaisena!

Tiesithän, että voit vielä syksyllä alkavissa kesäyliopistojen järjestämissä koulutusryhmissä hyödyntää myös opintovapaan ja aikuiskoulutustuen mahdollisuutta ennenkuin aikuiskoulutustuki uuden hallitusohjelman mukaan loppuu 1.8.2024. Nyt jos koskaan kannattaa siis tarttua tilaisuuteen!

Lämpimästi tervetuloa, mukaan mahtuu 500 ensin ilmoittautunutta! Varaa paikkasi pian – webinaarit ovat usein täyttyneet hetkessä!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ.

Zoom-linkin saat ilmoittauduttuasi. Webinaarista tehdään myös tallenne. Voit siis ilmoittautua, vaikket pääsisikään paikalle! Tallenne lähetetään sähköpostiisi ja on katsottavissa 14 vrk. 

Nähdään webinaarissa!

Tarkempi paikka: Webinaari
Hinta: maksuton
Aika: 18-19