• Webinaari

ILMAISWEBINAARI: Luova tunnetyöskentely ammattilaisen tukena

webinaari 27.4.2022

Luova tunnetyöskentely ammattilaisen tukena -webinaari
Kurkistus luovaan tunnetyöskentelyyn!

Maksuton webinaari ammattilaisille keskiviikkona 27.4. klo 18-19.15

Tule mukaan ilmaiswebinaariin kokemaan luovaa tunnetyöskentelyä ja kuulemaan kokemuksia sen käytöstä lasten ja nuorten tunnetaitojen tukemisessa!

Luova työskentely mahdollistaa yhteyttä ja ymmärrystä ohi sanojen. Se voi olla tukenasi, kun ammattilaisena haluat tukea lapsia ja nuoria tunteiden kanssa.

Tunteita on joskus vaikea sanallistaa ja joskus vaikea sisältään edes tavoittaa. Luovan tunnetyöskentelyn ja kehollisuuden kautta tunteisiin voi saada yhteyden myös silloin, kun sanoja ei ole tai ne tuntuvat vaikeilta.

Alitajunnan kautta eteemme nouseekin muotoja, värejä ja sanoja, jotka saavat etäämpää katsottuna syvempiä merkityksiä ja jotain sisältä pääsee vapautumaan.

Tule kokeilemaan, mitä tunnetyöskentely esimerkiksi voi olla ja miltä se sinusta tuntuu!

Samalla pääset tutustumaan kouluttajiimme Mari Holmbergiin, Titta Karantaan ja JonnaKreeta Ropposeen, jotka kaikki toimivat pääkouluttajina Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksissa (LTTO) ympäri Suomen

Kuulet myös itse LTTO-koulutuksesta ja webinaarin lopussa on aikaa kysymyksille niin koulutukseen kuin siinä tehtävään tunnetyöskentelyyn liittyen.

Zoom-linkin saat ilmoittauduttuasi.

Webinaariin on osallistunut jo yli 1000 ammattilaista – tule sinäkin mukaan!
Webinaarista tehdään myös tallenne. Voit siis ilmoittautua, vaikket pääsisikään paikalle! Tallenne lähetetään sähköpostiisi ja on katsottavissa 14vrk.

Nähdään webinaarissa!

Tarkempi paikka: Webinaari
Hinta: maksuton
Aika: 18-19.15