• Webinaari

ILMAISWEBINAARI: Inspiraatiota ja varmuutta tunnetaito-ohjaukseen!

webinaari 05.10.2022

Inspiraatiota ja varmuutta tunnetaito-ohjaukseen! -webinaari

Maksuton webinaari keskiviikkona 5.10.2022 klo 18-19.15

Hei sinä, joka ohjaat ja tuet lapsia ja nuoria tunnetaitojensa kanssa!

Tule Tunne & Taidan ilmaiswebinaariin nappamaan lisää inspiraatiota ja varmuutta työhösi! Kuulet samalla, mitä yli 400 Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajaa (LTTO) ovat kokeneet merkityksellisimmiksi asioikseen omassa ohjaajan työssään! Olisiko niistä tukea juuri myös sinulle?

Pääset myös itse kokemaan luovan tunnetyöskentelyn voimaa, joka siirtää meitä sanalliselta tasolta tuntemisen tasolle! Kehollinen ja luova tunnetyöskentely on aina ollut Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksen ytimessä – ehkäpä innostut siitä webinaarissa itsekin!

Tunnetaitojen tukeminen on nyt poikkeusvuosien jälkeen erityisen tärkeää. Lasten ja nuorten mielenterveyspalveluiden kysyntä on kasvanut ja tarvetta on erityisesti matalan kynnyksen palveluille. Kuulet webinaarissa, millaisia vaikutuksia LTTO-ohjaajavat ovat lapsista ja nuorista havainneet!

Lämpimästi tervetuloa! Varaa paikkasi pian – webinaarit ovat usein täyttyneet hetkessä!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ.

Zoom-linkin saat ilmoittauduttuasi. Webinaarista tehdään myös tallenne. Voit siis ilmoittautua, vaikket pääsisikään paikalle! Tallenne lähetetään sähköpostiisi ja on katsottavissa 14 vrk. 

Nähdään webinaarissa!

Tarkempi paikka: Webinaari
Hinta: maksuton
Aika: 18-19.15