• Webinaari

ILMAISWEBINAARI: Erityisenä tunnetaitojen äärellä!

webinaari 7.8.2024

Erityisenä tunnetaitojen äärellä! Vankkuutta ja vinkkejä neuro- ja autisminkirjon lasten ja nuorten tunnetaitojen vahvistamiseksi.

Maksuton webinaari keskiviikkona 7.8.2024 klo 18-19!

Miten parhaiten tukea tunnetaitojen vankistumista erityistarpeisten lasten ja nuorten kanssa? Mitä ottaa ammattilaisena huomioon, mitä karsia ja mitä vahvistaa – niin päiväkotiryhmissä kuin nuorten kanssa koulumaailmassa?

Tule ammattilaisille suunnattuun ilmaiswebinaariin nappaamaan kokeneiden tunnetaitokouluttajiemme kolme tärkeintä vinkkiä, jotka voit heti sujauttaa omaan arkeesi erityisen ihanien lasten ja nuorten kanssa!

Nämä vinkit tukevat sinua, kohtaatpa työssäsi autismi- ja neurokirjon tai erityisherkkien tai traumataustaisia lapsia tai nuoria. Niin autismin ja neurokirjon piirteissä, traumaattisia kokemuksia läpikäyneillä kuin erityisherkillä lapsilla ja nuorilla usein tukevat samankaltaiset, jäsentävät ja vakauttavat keinot, jotka mahdollistavat myös tunnetaitojen vankistumista.

Tämä webinaari on sinulle opettaja, varhaiskasvattaja, ohjaaja, oppilashuollon, kuntoutustyön, sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilainen. Saat elokuun webinaarista tukea uuden kauden alkuun!

Kouluttajina Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakouluttajamme Titta Karannan ja Jonna Ropposen. Saat heiltä vinkkien lisäksi myös vertaisnäkymää moniin erilaisiin tunteikkaisiin tilanteisiin niin kotona kuin töissä erityistarpeisten lasten ja nuorten kanssa, sillä heillä on laajaa kokemusta aiheesta.

Titta ja Jonna tuovat webinaariin kuulumiset myös jo lähes 60 LTTO-koulutusryhmästämme ja liki 700 LTTO-koulutuksen käyneeltä ammattilaiselta tunnetaitojen tukemisen ääreltä.

Pääset samalla pohtimaan, voisiko Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutus olla juuri se, jota kaipaat tukemaan omaa työtäsi ja jaksamistasi lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa työskentelevänä ammattilaisena!

Lämpimästi tervetuloa, mukaan mahtuu 500 ensin ilmoittautunutta! Varaa paikkasi pian – webinaarit ovat usein täyttyneet hetkessä!

Webinaarista tehdään myös tallenne ja linkki siihen lähetetään webinaariin ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua, vaikket pääsisikään paikalle! Tallenne on katsottavissa 14 vrk.

Saat ilmoittautuessasi kuitin sähköpostiisi, jossa on webinaarin Zoom -linkki. Muistutamme webinaarista myös ennen tapahtumapäivää.

Nähdään webinaarissa, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuessasi liityt myös Tunne & Taidan sähköpostilistalle. Saat uutiskirjeen meiltä muutaman kerran vuodessa. Voit milloin tahansa poistua listalta uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

Tarkempi paikka: Webinaari
Hinta: maksuton
Aika: 18-19

Kouluttaja

Jonna Ropponen ja Titta karanta

Jonna ja Titta toimivat molemmat kouluttajina Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksissamme. Saat webinaarissa Jonnalta ja Titalta vinkkejä ja vertaisnäkymää moniin erilaisiin tunteikkaisiin tilanteisiin niin kotona kuin töissä erityistarpeisten lasten ja nuorten kanssa!