• Kurssit

Haasteita ja herkkyyksiä – miten tukea nuorta?

Ylivieska 15.10.2020

Hae mukaan!

Koulutuspäivä nuoren kohtaamiseen

Nuori käy läpi hormonimyrskyä, joka aivojen kehitysvaiheen kautta vaikuttaa käyttäytymiseen ja vuorovaikutustilanteiden tulkintaan. Kaasu löytyy, mutta jarrut ovat usein hukassa. Pois työntäessäänkin nuori tarvitsee aikuisen tukea tässä haastavassa kehitysvaiheessaan. Vaihe kuitenkin haastaa myös aikuisen.

Tavoite:
Koulutus antaa osallistujalle ymmärrystä nuoren haastavan käyttäytymisen taustoihin, nuoren aivoissa tapahtuvaan kehitysmyrskyyn ja herättelee vuorovaikutuksessa vaikuttamiseen myönteisin keinoin. Osallistuja saa ymmärrystä tunnekuohussa vaikuttavista tekijöistä myös aivojen tasolla. Koulutuksessa saa ajatuksia, miten toimia omien ja nuoren tunteiden äärellä rakentavasti, itseä ja lasta kunnioittavasti sekä antaa tietoa erityisherkkyyden ja nepsypiirteiden ymmärtämiseen.

Kohderyhmä:
Kasvatusalan ammattilaiset, jotka työskentelevät nuorten kanssa, sekä kaikki haastavasti käyttäytyvän nuoren tukemisesta kiinnostuneet, myös vanhemmat ja isovanhemmat.

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti lähiopetuksena. Koronatilanteen mahdollisesti jatkuessa koulutuspäivät toteutetaan kokemuksellisena online-koulutuksena.

Tarkempi paikka: Raudaskylän Kristillinen Opisto, Opistontie 4-6
Hinta: 230 €

Kouluttaja

Titta Karanta

LTTO-koulutukset, ala- ja yläkoulujen koulutukset

Titta toimii kouluttajana Lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaajakoulutuksissa sekä erityisesti ala- ja yläkoulujen tilauskoulutuksissa Keski- ja Pohjois-Suomen koulutustilaisuuksissamme.

Titta on kokenut kouluttaja ja luennoitsija ja saa kiitosta rauhallisuudestaan ja selkeydestään sekä helposta lähestyttävyydestään. Titan koulutuksista välittyy lämpö, inhimillisyys ja arjen esimerkit.

Lue lisää